Homoktövis Kapszula Vélemények / Homoktövis Termékek - Napibio.Hu

  1. Supergreens vélemények

Köszöntünk Magyarország piacvezető Homoktövis gyártójának honlapján! Homoktövis hatása Oldalunkon a homoktövis hatása mellett megismerkedhetsz az összetevőivel, jelentőségével, termesztésével, táplálkozás élettani hatásaival, valamint a feldolgozásának lehetőségeivel. Webáruházunkban széles skálán válogathatsz minőségi homoktövis termékek közül, böngészhetsz Prof. Dr. Dörnyei József kutató által kifejlesztett, nemesített homoktövisből és egyéb gyógynövényekből készült – magas flavonoid- és vitamintartalmú-komplexumok, valamint egészségtámogató étrendkiegészítő (húsolaj, magolaj) termékek, reformélelmiszerek között. Dr. Dörnyei József Dr. Dörnyei József feltaláló/tudós ember, a Magyar Tudományos Akadémia kt. tagja, -1982 óta sokat tett azért, hogy Magyarországon ismert legyen a homoktövis hatása. Úttörőként kezdte, több mint két évtizeden át az országot járva, tudományos előadásokat, konferenciákat tartott a témában. Később a legmagasabb szintű tapasztalatokkal rendelkező szakemberként részt vett a jövő nemzedékének szakemberképzésében is.

Supergreens vélemények

  • Iforex vélemények
  • Schwarzkopf Perfect Mousse hab állagú hajfesték jeges fekete 210, 1 db | dm.hu
  • Airplane teljes film magyarul
  • Dr.Chen Homoktövis + Q10 lágyzselatin kapszula 30db mindössze 1870 Ft-ért az Egészségboltban!
  • Kudzu kapszula vélemények
  • Nobel díjas magyarok
  • Mi kis falunk 3 évad 6 rész
  • Dr. Fitokup Kft. - Étrendkiegészítők és vitamintartalmú készítmények
  • Földes eszter meztelen a la
  • Homoktövis (növénynemzetség) – Wikipédia

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, a bőr és az erek rugalmasságához¹ A Homoktövis Európában és Ázsiában őshonos növény. Narancssárga gyümölcsét és a velőből/magból kinyert olaját a népgyógyászat hagyományosan az immunrendszer megerősítésére, köhögés, megfázás, láz, gyulladás ellen használja. Klinikai tapasztalatok szerint érrendszervédő, egészséges koleszterinszint és vércukorszint támogató hatása is megfigyelhető. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a kollagén képződéshez, ezáltal az érfal és a bőr rugalmasságának fokozásához. Létfontosságú a porcok és fogíny egészségének fenntartásához. 1937-ben Szent-Györgyi Albert Nobel-díjat kapott a C-vitaminnal kapcsolatos kutatásai érdemeként. Abban az időben a C-vitamin ritka és drága árucikknek számított, mivel csak nagy mennyiségű narancsléből tudták előállítani. Szent-Györgyi felfedezései hozzájárultak a C-vitaminnal kapcsolatos kutatások számának jelentős növekedéséhez. Termékünk megnövelt mennyiségű, 1000 mg C-vitamin tartalommal rendelkezik a napi adagban!

295 Ft-os ár! Rendelje meg Homoktövis +Q10 kapszula 30db Dr. Chen termékünket! Írja meg róla véleményét! Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Íme még néhány szuper jó ajánlat:

A homoktövis gyümölcshús olaja értékes esszenciális zsírsavakban gazdag. A lenmagolaj telítetlen, úgynevezett omega-3 zsírsavakat tartalmaz. Ezek a többszörösen telítetlen zsírsavak kedvezően hatnak a szív és a keringési rendszer egészségére. A Q10 koenzim fontos szerepet tölt be a sejtszintű energiatermelésben. Rendszeres bevitele ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén. A Q10 koenzim antioxidáns tulajdonságánál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely felelős a sejtek öregedéséért. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához. Az E-vitamin antioxidáns vitamin, segíti a szervezet védekezését a káros szabad gyökökkel szemben. Adagolás: naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve Aktív hatóanyagok: homoktövis gyümölcshús olaj, Q10 koenzim, E-vitamin Összetevők: homoktövis gyümölcshús olaj, lenmagolaj, zselatin, nedvesítőszer: glicerin, Koenzim Q10, E-vitamin (d-alfa-tokoferol) Hatóanyagok a napi adagra (napi 1 kapszulára): Koenzim Q10: 15 mg, Homoktövis gyümölcshús olaj: 270 mg, lenmagolaj: 200 mg, telített zsírsavak: 43 mg, egyszeresen telítetlen zsírsavak: 81 mg, többszörösen telítetlen zsírsavak: 310 mg, E-vitamin: 12 mg (NRV 100%) NRV= felnőttek számára ajánlott napi bevitel Kiszerelés: 30 db Kedvező 2.

Homoktövis gyümölcse, Homoktövisből készült termékek A-tól Z-ig! Termékeinket keresse és az Önhöz legközelebbi Bioboltban, Patikában, Gyógynövény Nagykereskedésben, a Homoktövis Mintaboltban (1145 Bp. Thököly út 117. ) homoktövis termékek, vitaminok, homoktövis vitaminok, étrendkiegészítők, biokorrektor, fogyókúra, táplékkiegészítő, vitamin, C-vitamin, E-vitamin, gyógytea, homoktövis húsolaj, homoktövis tabletta, homoktövis húsolaj kapszula, homoktövisbogyó kivonat, homoktövisbogyó rágótabletta, homoktövis magolaj Homoktövis készítmények közvetlenül a gyártótól. 1989-ben alakult kutatás-fejlesztéssel, és természetes alapanyagokból készült étrendkiegészítők és vitamintartalmú készítmények előállításával és értékesítésével foglalkozó vállalkozás.

Munkáját 2012-ben Jedlik Ányos díjjal jutalmazták. Üzemében mára több mint 30 féle márkázott homoktövis termék készül a Nemesített Homoktövis (vitaminfajta) gyümölcséből. (Élet Erő, Újjászületés márkanéven ill. a professzor saját aláírásával fémjelezve). A legrégebbi termék ezek közül a Homoktövis Húsolaj (1989), a legújabb fejlesztés a 100% Natúr Homoktövis Velő és 100% Natúr Homoktövis Préslén (2017. év vége) kívül a Csicsókasűrítmény Homoktövis magliszttel (2018. 08. hó) és Homoktövis Magliszt (2018. 09. hó). A vállalkozás családi vállalkozásként indult és prosperál, így a termékek is szeretetből, szerelemből szívvel, lélekkel készülnek. Ha kérdésed van tedd fel bátran, hiszen jó helyen jársz! Blogunkban olvashatsz dédanyáink népi módszereiről, vagy pl. arról is hogyan különböztessük meg a hímivarú és női ivarú homoktövis csemetéket egymástól, de egyéb Homoktövissel kapcsolatos érdekességről is. Homoktövis Konyhánk pedig izgalmas limonádé, koktél, fagyi és torta receptekkel vár. Hasznos időtöltést, kellemes böngészést, jó vásárlást, jó erőt, egészséget kívánunk!

mása-és-a-medve-mese
Fri, 24 Sep 2021 23:47:33 +0000