Rántott Cukkini Recept - Rántott Cukkini Sajttal | Topreceptek.Hu

Főételek Rántott cukkini sajttal Nagyon kívántam már a zöldséget, ezért is döntöttem a rántott cukkini mellet. Hogy fokozzam az élvezeteket, a cukkinit nem klasszikus panírban, hanem finom tésztában sütöttem ki. És itt csavartam egyet a dolgon: az így megsütött cukkiniszeleteket bőven megszórtam reszelt sajttal és forró sütőben még 10 percig sütöttem. Szerző: Triniti Hozzávalók 4 db cukkini 1 db tojás 70 g finomliszt Csipet só Bors 125 ml víz 80 g reszelt sajt Elkészítés menete A cukkinit megmossuk és felszeleteljük. A lisztből, sóból, borsból, tojásból és vízből tésztát készítünk, majd ebbe forgatjuk bele a cukkinit. Forró olajban aranyszínűre sütjük. A felesleges olajat felitatjuk, sütőtálba tesszük, tetejét reszelt sajttal megszórjuk. 220 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük.

Rántott cukkini recept chinese

Készíts a cukkiniból olyan ebédet, amiből mindenki repetát kér. A legegyszerűbb és a legnépszerűbb rántva. Nyáron jobban esik, mint a rántott hús. A krumpli mellett ne feledkezz meg a mártogatósról se! Felgyorsíthatod a panírozást, ha a lisztet és a zsemlemorzsát egy-egy zárható edénybe teszed, egyszerre több cukkinit pakolsz bele, majd jól összerázod. A bundát feldobhatod sajttal, szezámmaggal vagy zöldfűszerekkel. Rántott cukkini Hozzávalók: 2 cukkini 20 dkg zsemlemorzsa 15 dkg liszt 2 tojás só Elkészítés ideje: 35 perc, pihentetés: 20 perc A cukkinit mosd meg, ha nem szereted a héját, hámozd meg. Szeleteld fel tetszés szerint, vághatod körülbelül félcentis karikákra vagy hasábokra. Ha nem zsenge a cukkini, a magos részt szedd ki. Szórd meg sóval, és hagyd állni 20 percig. Ezt követően öntsd le róla a levet, törölgesd át papírtörlővel, hogy ne ázzon majd el a panír. A cukkiniszeleteket bundázd be a hagyományos módon. Azaz előbb forgasd a lisztbe, majd a felvert tojásba, végül pedig a zsemlemorzsába.

Rántott cukkini recept per

Kategória: Zöldséges ételek Hozzávalók: 1 db zsenge cukkini 5 szelet császárszalonna liszt tojás morzsa só bors Elkészítés: A cukkinit megmosom(nem hámozom meg) majd kb fél centis karikára vágom, besó kicsit állni 15 perc múlva leitatom a nedvességet. Két karika közé teszek egy császárszalonna szeletet amit kicsit panírozom és bő olajban pirosra sütöm. Körete sült burgonya. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: » Cukkini kosárka » Rakott cukkini karikák » Burgonyás rántotta » Az én rakott cukkinim » Sonkás-mozarellás cukkini » Cukkinis rizottó » Rántott sajt majonézzel » Cukkinis szendvics » Cukkinis francia pite » Bundás cukkini » Cukkinis-tejszínes gnocchi » Padlizsán-cukkíni lecsósan » Rántott sajt » Rántott töltött máj » Túrós cukkini » Csirkemelles rántotta

Sokan kedveljük a rántott ételeket, de a rántott cukkini rendkívül finom! Bármennyit megtudnánk enni belőle Hozzávalók 4 db cukkini liszt zsemlemorzsa tojás só olaj Tejfölös mártáshoz 2 dl tejföl fehér bors 1-2 fokhagyma fokhagymapor fűszerpaprika metélőhagyma Elkészítése A cukkinikat meghámozom, felkarikázom és besózom. Egy kicsit hagyom állni a sóban, ezután bepanírozom. Először megforgatom a lisztben, azután a tojásban, végül pedig a zsemlemorzsában. Forró olajban pár perc alatt kisütöm. A tejfölös mártáshoz a hozzávalókat összekeverjük. Ízlésünknek megfelelően ízesítjük. Forrás: Alexadra Mit süssünk? Süssünk házi sütit együtt »»»

Rántott cukkini recept

rántott cukkini recept di

Ha kész, rázd le róla a felesleges zsemlemorzsát. Forrósíts egy serpenyőben olajat, rakd bele a cukkiniszeleteket, és mindkét oldalukat süsd aranybarnára. Óvatosan szedd ki, és papírtörlőn csepegtesd le a felesleges olajat.

Rántott cukkini recept di

  • Rántott cukkini recent article
  • Rántott cukkini recept youtube
  • James bond halj meg máskor
  • Rántott cukkini töltve recept
  • Rántott cukkini sajttal töltve – ennél ízletesebb cukkinis recept nincs! Csodás és könnyű! recept képekkel | Olcsó, finom és házias receptek
  • Paleo rántott cukkini receptek

Elkészítése: A cukkinikat alaposan megtisztítjuk, 1 cm vastag karikákra vágjuk, a héját vékonyan lehántjuk. A belső magvas részt kivághatjuk. Akit nem zavar, az nyugodtan benne hagyhatja. A korongokat besózzuk és hagyjuk állni, míg a panírozáshoz szükséges alapanyagokat előkészítjük. Három tányért veszünk, az elsőbe beleszórjuk a lisztet, a másodikba beleütjük a tojásokat és egy villával kissé felverjük, a harmadikba szórjuk a zsemlemorzsát és jól elkeverjük benne a szárított fűszereket. A sótól a cukkini kis levet ereszt, ezt leöntjük róla és a fenti sorrendben bepanírozzuk Forró olajban, pár perc alatt mindkét oldalukat barnára sütjük. Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni. Tipp: Fokhagymás mártogatóst készítettem hozzá. 2 dl tejfölbe szórtam 2 nagy csipet sót és belezúztam 2 nagyobb, megtisztított fokhagymát.

mása-és-a-medve-mese
Fri, 24 Sep 2021 17:12:20 +0000