Exatlon 50 Adás

  1. M1 online adás
  2. Atv adás
  3. Echo adás
  4. Klub adás

tovább

M1 online adás

Atv adás

A vita bár elült kettejük között, úgy... Dupla Párbajjal folytatódik az Exatlon Hungary! Vajon melyik férfi és melyik női versenyzőnek ér véget a műsor szinte a Döntő... Az Exatlon Hungary 104. adásában a Hármak Viadalán csaptak össze a versenyzők, hogy biztosítsák helyüket a legjobb három férfi és női versenyző között. Busa Gabi szerint Pap Dorci teljesen elengedte a harcot a Hármak Viadalán.

Echo adás

echo adás

Klub adás

  • Harry potter 4. rész
  • Klub adás
  • Élő adás
  • Exatlon Hungary - 50. adás / tv2.hu
  • Online adás
  • Magyar szlovák meccs közvetítés online

A Bajnokok és a Kihívók ezúttal nemcsak a Villáért küzdöttek, hanem egy páratlan Jutalomért is. Így az a csapat amelyik megnyerte az újabb versenynapot, az dupla nyereményben részesült. Ráadásul a Bajnokokhoz egy új játékos is érkezett! Az izgalmakért kattints a teljes adásra! Két csapat küzdelme a fődíjért és a dicsőségért az Exatlon Hungary pályáin, ahol a fizikai teljesítmény számít. Az Exatlon Hungary egy csapatverseny, de a végjátékban már egyénileg harcolnak a versenyzők. Korhatár: korhatárra tekintet nélkül 2020. március 10. 22:49 Címkék: geoblocked Exatlon Hungary exatlon_2evad bajnokok kihívók exatlon_2evad_50 exatlon hungary teljes adás II Ilyen még soha nem volt az Exatlon Hungary történetében, ugyanis dupla tétje volt az újabb versenynapnak. Az izgalmas pillanatokért lapozd át galériánkat! tovább Csibi Gergő az életéről mesélt Tóth Dávidnak és Kempf Zozonak. "Sokan belém kötöttek... " - kezdte visszaemlékezését a Bajnok. Tegnap egy vita alakult ki Dave és Ádi között, Dave ugyanis kijelentette, hogy elege van az elnyomásból.

Az Egyesült Államok a múlt század hatvanas éveinek elején. A kubai rakétaválság árnyékában, Los Angelesben, egy személyes dráma zajlik. George Falconer, az ötvenkét éves angol, homoszexuális professzor nyolc hónappal ezelőtt elveszítette a partnerét. Tizenhat esztendőn át élt Jimmel, a halála után nem találja a helyét. Állandóan kísérti a múlt, a Jimmel töltött pillanatok, emlékek idéződnek fel benne. 1962. november 30-án George végül úgy dönt, hogy véget vet az életének. A nap azonban bővelkedik váratlan eseményekben és találkozásokban, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy George eldöntse, tartogat-e még valamit számára az élet? Játékidő: 99 perc Kategoria: Dráma IMDB Pont: 7. 6 Beküldte: Administrator Nézettség: 12977 Beküldve: 2011-09-28 Vélemények száma: 8 IMDB Link Felhasználói értékelés: 8, 7 pont / 22 szavazatból Rendező(k): Tom Ford Színészek: Colin Firth (George Falconer) Nicholas Hoult (Kenny) Julianne Moore (Charlotte) Matthew Goode (Jim) Ginnifer Goodwin (Mrs. Strunk)

mátyás-király-mondák
Fri, 24 Sep 2021 13:14:38 +0000