Mosógép Pályázat 2018

HAMAROSAN BOJLERCSERÉRE, KÉMÉNYCSERÉRE, KAZÁNCSERÉRE IS AD PÉNZT AZ ÁLLAM! Márciusban indul a lakossági hitelprogram energiahatékonysági korszerűsítések támogatására.

Electrolux mosógép felültöltős

Otthon meleg program 2018/2019 – Rengeteg pénzt adnak nyílászáró cserére, hőszigetelésre, fűtéskorszerűsítésre! Júliustól rengeteg pénzt adnak nyílászáró cserére, hőszigetelésre, fűtéskorszerűsítésre! – itt vannak a konkrét összegek! A legfontosabb tudnivalók a pályázatról >> A támogatás igénylésének…

A pályázati portálon ügyfélkapus belépéssel kezdhető meg a pályázat benyújtása. Egyszerű e-mail címes regisztrációra a portál nem ad lehetőséget. A pályázat csak a más típusú elektronikus ügyintézéshez is igénybe vehető, ügyfélkapus regisztráció birtokában nyújtható be, mert az ott használt belépő adatokkal lehet belépni a gépcserés pályázati portálra. Bármelyik kereskedőnél vásárolt nagygépre igényelhető pályázati támogatás? Nem. Csak a "Regisztrált kereskedők listáján" szereplő kereskedőktől beszerezhető gépekre igényelhető támogatás. A lista megtekinthető a pályázati portálon. Fontos továbbá, hogy a regisztrált kereskedők kínálatából is csak azok a berendezések választhatók, melyeket előzetesen annak gyártói sikeresen nyilvántartásba, katalógusba vetettek (a számukra előírt módon). Mekkora pályázati összeg nyerhető el támogatásként? A pályázati kiírás több feltételt nevesít az egyes géptípusokra kiadható támogatás kapcsán. Minden esetben csak regisztrált kereskedők katalógusba vett gépeire igényelhető támogatás.

INGYEN CSERÉLHETED KI AZ ABLAKOT, AJTÓT! HATALMAS AZ ÉRDEKLŐDÉS! ITT AZ ÚJ PÁLYÁZAT NYÍLÁSZÁRÓ CSERÉRE! INGYEN CSERÉLHETED KI AZ ABLAKOT, AJTÓT! HATALMAS AZ ÉRDEKLŐDÉS! Az Otthon Melege Program kiegészítéseként február 24-től új energiatakarékossági pályázatok jelentek meg, amelyekkel 0 százalékos kamatozású visszatérítendő hitelt igényelhetnek az…, Kazáncsere pályázat 2017, Otthon melege program 2017, otthon melege program 2018 2017-04-01 Több ingyenpénzt lehet igényelni kazáncserére, konvektorra, kéménycserére idén mint hittük! Több ingyenpénzt lehet igényelni kazáncserére, konvektorra, kéménycserére idén mint hittük! FANTASZTIKUS HÍR! TÖBB INGYENPÉNZT ADNAK KAZÁNCSERÉRE, KÉMÉNYCSERÉRE, FŰTÉSI BERENDEZÉSEKRE MINT HITTÜK! ITT A FRISS BEJELENTÉS! Több forrás jut a gázkazánok és gázkonvektorok cseréjére az Otthon… Bojlercsere pályázat 2017, Kazáncsere pályázat 2017, Kéménycsere pályázat 2017, Otthon melege program 2017 2017-02-23 HAMAROSAN BOJLERCSERÉRE, KÉMÉNYCSERÉRE, KAZÁNCSERÉRE IS AD PÉNZT AZ ÁLLAM!

Mosógép

Minden esetben érdemes a hivatalos elektronikus csatornákon tájékozódni a pályázóknak, ahol az itt összegzett alapvető információkon túl, további fontos tudnivalókat olvashatnak a sikeres pályázathoz. A most újranyitott pályázati program részletes ismertetője ide kattintva érhető el. A pályázás legfontosabb tennivalóit összegző rövid kivonat itt olvasható. A pályázati oldal központi oldala ide kattintva nyílik meg.

mosógép pályázat 2018 karaoke

Mosógép: elöltöltős mosógép cseréje új, energiatakarékos elöl- vagy felültöltős automata mosógépre, vagy felültöltős mosógép1 cseréje új, energiatakarékos elöl- vagy felültöltős automata mosógépre, vagy mosó-szárítógép cseréje új, energiatakarékos elöl- vagy felültöltős automata mosógépre. A támogatható (elszámolható) költségek meghatározásának szabályai Kizárólag a pályázati portálon megjelenő "HGCS hűtő és fagyasztó készülék katalógusban", vagy "HGCS mosógép katalógusban" szereplő termék beszerzéséhez nyújtható támogatás. Kizárólag a pályázati portálon található "Regisztrált kereskedők listáján" szereplő kereskedőtől vásárolt termékre nyújtható támogatás. A pályázattal elnyerhető támogatás A vissza nem térítendő támogatás mértéke és aránya: A "HGCS hűtő és fagyasztó készülék katalógusban", valamint a "HGCS mosógép katalógusban" szereplő készülék beszerzése esetén a támogatás mértéke a vásárlás időpontjában érvényes bolti ár 50 százaléka, de legfeljebb: A+ kategóriájú háztartási nagygép beszerzése esetén 25.

  1. Mosógép media markt
  2. Hűtőgép mosógép pályázat 2018
  3. Mosógép pályázat 2018 eredményhirdetés
  4. Mosógép pályázat 2013 relatif
  1. Hazug ember idézetek book
  2. Az apáca video humour
  3. Www lidl hu nyeremenyjatek kódbeküldő felület
használt-autó-békéscsaba
Fri, 24 Sep 2021 12:35:45 +0000